Muscle-meals-Bulken

POWER MAALTIJDEN

De power maaltijden zijn zo samengesteld dat ze passen bij het bulken. Dus prima voor krachttraining!
Hieronder vind je onze maaltijden waar je uit kan kiezen. Kies een samengestelde set of kies uit de verschillende maaltijden wat je wilt! 

Het minimum order bedrag is € 45,00. Even afrekenen en eet smakelijk!
Bezig met laden...

Set van 8 bulk maaltijden met kip

(0)

De set bestaat uit 8 maaltijden van 4 kip gerechten van elk +/- 420 gram. Alles is bereid met verse ingrediënten en op lekker smaak gebracht.

53,50 *

Prijs per 8 stuks

remove add
Bestellen

Set van 8 bulk maaltijden met kip, biefstuk en zalm

(0)

De set bestaat uit 8 maaltijden van 2 kip gerechten, 1 biefstuk gerecht en 1 zalm gerecht van elk +/- 420 gram. Alles is bereid met verse ingrediënten en op lekker smaak gebracht.

57,75 *

Prijs per 8 stuks

remove add
Bestellen

Set van 8 bulk maaltijden met kip en zalm

(0)

De set bestaat uit 8 maaltijden van 4 kip gerechten en 4 zalm gerechten van elk +/- 420 gram. Alles is bereid met verse ingrediënten en op lekker smaak gebracht.

58,75 *

Prijs per 8 stuks

remove add
Bestellen

Set van 12 bulk maaltijden met kip

(0)

De set bestaat uit 12 maaltijden van 6 kip gerechten van elk +/- 420 gram. Alles is bereid met verse ingrediënten en op lekker smaak gebracht.

75,50 *

Prijs per 12 stuks

remove add
Bestellen

Set van 12 bulk maaltijden met kip en zalm

(0)

De set bestaat uit 12 maaltijden van 6 kip gerechten en 6 zalm gerechten van elk +/- 420 gram. Alles is bereid met verse ingrediënten en op lekker smaak gebracht.

85,00 *

Prijs per 12 stuks

remove add
Bestellen

Set van 12 bulk maaltijden met kip, biefstuk en zalm

(0)

De set bestaat uit 12 maaltijden van 4 kip gerechten, 4 biefstuk gerechten en 4 zalm gerechten van elk +/- 420 gram. Alles is bereid met verse ingrediënten en op lekker smaak gebracht.

83,50 *

Prijs per 12 stuks

remove add
Bestellen

Wat eet je voor meer spieren?
Bij spieropbouw is het essentieel dat het aantal dagelijkse calorieën dat je inneemt groter is dan het aantal calorieën dat je gebruikt. Maar het zal nodig zijn om dit geleidelijk op te bouwen, het calorieën toevoegen, zodat het lichaam zich kan aanpassen.
Om de spiermassa verhoging te maximaliseren, gebruik je koolhydraten als rijst, pasta, aardappelen en granen.
Proteïne - inname zoals vlees, vis, zuivel en eieren is essentieel om de spieren te voeden, anders kan krijg je niet meer gewicht en volume.

Spieren laten groeien
Hoe krijg je snel spiermassa? Dé regel in bodybuilding - ongeacht het doel van spiermassa of droge spieren - is om de calorieën gedurende de dag te verdelen en minimaal 5 of zelfs 6 maaltijden per dag te eten. Het doel is om een constante bloedsuikerspiegel te handhaven en vooral een permanente anabole toestand te bevorderen. Dus geen maaltijden overslaan en de verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten in acht nemen.

Onze maaltijden zijn volledig, hoger in calorieën door de koolhydraten en het gewicht. Maar ook uitgebalanceerd en gecalculeerd.


Deze website gebruikt cookies voor metingen. We slaan geen persoonlijke gegevens op.